Huvudnavigation

Annons i tidningen Sotaren

Skrivet 2014-11-20

Nu finns vår annons för systemet T-Flex med i branschtidningen Sotaren. Vi hoppas på att höra av många nya intressenter! :-)

Maskinmässa i Brasilien!

Skrivet 2014-10-01

Vi fick det stora nöjet att ta fram en hemsida för den kommande mässan Latin American Concrete Cutting & Demolition Forum i Rio de Janeiro, Brasilien, 2015. Uppdragsgivare tillika eventorganisatörer är svenska S.C.O.P. och amerikanska Riverbends Publishing LCC.

Hemsidans innehåll är tillgängligt på både engelska, spanska och portugisiska, med hjälp av den inbyggda språkmodulen. Vi har också tagit fram flera olika bokningssidor med möjlighet till onlinebetalning via PayPal, samt en modul där hemsidans ägare kan publicera olika slags sponsorlogotyper med intern klickstatistik.

Perfica goes sotning!

Skrivet 2014-06-20

Tillsammans med Sotningsväsendet i Gävle har vi tagit fram det nya, webbaserade systemet T-Flex för hantering av protokoll, besiktningsutlåtanden, injusterings- och luftflödesprotokoll samt intyg vid OVK-besiktningar.

Sotare mfl kan enkelt, säkert och effektivt använda systemet ute på fältet för att upprätta protokoll med mätvärden och anmärkningar. Alla handlingar kan sedan genereras till PDF i samlat eller separat format, och e-postas eller postas till kunden. Flera företag i branschen utvärderar eller använder systemet aktivt redan idag. Kontakta oss gärna för mer information!

Ny hemsida till Sotningsväsendet i Gävle

Skrivet 2014-04-02

Ännu en av vår samarbetspartner Precis Reklams kunder, Sotningsväsendet i Gävle, har fått sin hemsida uppgraderad till Yodo version 2. Förutom en ny, fräsch design, har vi också installerat en mobilanpassad version av hemsidan, som hämtar innehåll ifrån den vanliga sidan och presenterar i en mer mobilvänlig layout.

Vi har också skapat formulär för att beställa besiktning, ventilationsrensning, samt möjlighet för kunderna att ge feedback på utfört arbete.

Nya Caravan&Marine

Skrivet 2014-03-31

Tillsammans med Precis Reklam har vi haft nöjet att uppgradera Caravan&Marines hemsida från Yodo version ett till två. Som vanligt ingick också en förnyelse av designen. Vi skapade även ett formulär för bokningsförfrågningar till företagets serviceverkstad, och en integrering av Campagons köp & sälj-sidor.

Presentkort hos Karolinska

Skrivet 2014-02-03

Karolinska Institutet ville utöka sitt sortiment i webbshopen med presentkort i olika valörer. Vi tog fram en lösning där hemsidans administratör själv kan skapa presentkort, som sedan går att köpa, skriva ut och lösa in i webbutiken.

Gör som Karolinska Institutet, och öka din försäljning du också, med en presentkortsmodul till din befintliga Yodo- eller Smartwebbhemsida! :-)

Insyn får nytt utséende!

Skrivet 2014-01-13

Insyn Sverige är en av våra och Precis Reklams äldre kunder, vars hemsida blev till innan första versionen av Yodo hade tagits fram. Nu var det dags att uppgradera till Yodo 2.0, med en mängd olika moduler och specialanpassningar.

Insyn tillhandahåller produkter och helhetslösningar till privatpersoner, företag och organisationer med specialisering på synskadade. Många av hemsidans besökare har nedsatt eller helt förlorad syn, vilket ställer särskilda krav på hemsidans layout, struktur och kod, så att alla - oavsett funktionsnedsättning - ska kunna tillgodogöra sig innehållet.

Ny e-butik till Biketrade

Skrivet 2012-12-03

En av våra äldsta kunder, Biketrade.se, har nu utökat sitt sortiment med delar & tillbehör till MC. Vi skapade en separat e-butik för detta ändamål, men med samma grundlayout som den befintliga hemsidan. Som betallösning använder vi denna gång DIBS.

Digitala julhälsningar

Skrivet 2012-11-20

Tillsammans med Jamback Media har vi på uppdrag av Karolinska Institutet skapat ett formulär där institutets anställda och studenter kan skicka digitala julhälsningar till sina nära och kära.

Vill du erbjuda digitala jul- eller vykort på din hemsida?
Kontakta oss - det är lätt ordnat!

På kryssning med Hyrex

Skrivet 2012-11-16

Perfica följde i slutet av förra veckan med Hyrex-Kedjan på deras årsmöte för att berätta om vårt nya hemsidesystem - specialanpassat för uthyrare, denna gång till sjöss med Viking Lines Cinderella.

Med på konferensdäck fanns ett hundratal åhörare från kedjan och dess leverantörer, varav flera stycken hörde av sig redan veckan efter för att uppgradera sina befintliga hemsidor till vårt nya system.

Hyres-Maskiner i Örnsköldsvik var initiativtagare till idén med det nya systemet, som dels möjliggör bokningsförfrågningar direkt via hemsidan, och dels skapar en mer enhetlig och igenkännbar form på webben för kedjans alla uthyrare.

Några andra som idag använder systemet är Hyresbutiken i Skellefteå, HiRent i Boden och G3 Byggmaskiner i Sundsvall.

Grattis till oss!

Skrivet 2012-05-03

Idag fyller Perfica fem år! Vi firar med en liten bit tårta, och vill samtidigt passa på att tacka alla våra kunder och samarbetspartners som har varit med oss såhär långt!

Nu när vi passerat den magiska femårsgränsen, så ser vi fram emot ytterligare fem trevliga, kreativa och produktiva år!

Excellence Hockeycenter

Skrivet 2012-03-07

Ny hemsida publicerad åt Gävle Excellence Hockeycenter, Sveriges första individanpassade träningsanläggning för hockeyspelare. Hemsidan bygger som oftast på vårt egna publiceringssystem Yodo.

SEO ökar Stylingwebbens försäljning

Skrivet 2012-02-29

En rolig nyhet som vi glömt berätta om, är vår kund Stylingwebbens framgångar!

Stylingwebben är en e-butik som säljer bilstyling samt belysning till bilen och hemmet. Vi blev i somras ombedda att sökmotoroptimera stylingwebben.se efter konstens alla regler. Kunden själv skötte inmatning och placering av relevanta sökord.

Bara någon vecka senare hade butiken dubblerat sin försäljning, något som numera enkelt uppmäts i det specialanpassade statistikverktyg vi just har installerat på webbplatsen.

Bra va!?

E-handel åt personalen!

Skrivet 2012-02-06

Tillsammans med Jamback Media och Arne Blom levererar vi e-butiker åt Karolinska Institutet, Stora Enso och Gavlegårdarna. Butikerna erbjuder förmånliga varor till försäljning åt organisationernas personal (och studenter), och används i skrivande stund flitigt - roligt att se!

... vi har ju flyttat!

Skrivet 2010-08-24

Glömde nästan säga det - Perfica har nu förflyttat sig från Hattmakargatan lite mera nordväst till Hantverkargatan 33, närmare bestämt bredvid teatern, mitt emot ICA Sohlbergs, granne med konkurrenten Jamback och i samma byggnad som våra kamrater Lagsidan/Spelbord.se och Partykungen.se som säljer maskeradkläder.

Vi har fri tillgång till pingis- och biljardbord, darttavla och en kaffemaskin som man kan brygga alla möjliga slags kaffe med - så kom förbi och hälsa på!

Nej vi är inte döda...

Skrivet 2010-03-09

..men 2010 har startat i ett otroligt tempo och tyvärr så har vår egen hemsida glömts bort. Men vi har lite roliga saker på gång med den så håll ut. Här kommer en snabbsammanfattning av det aktuella läget.

Projekt just nu

Glöm heller inte att besöka Sareco - Skolornas musikvaruhus, för att se vad de har för roliga saker i lager!

Gott nytt år!

Skrivet 2009-12-31

Perfica vill önska alla sina kunder och samarbetspartners ett riktigt gott nytt år! Vi hoppas att 2010 ska bli minst lika givande som 2009 varit!

Skepp och hoj! Vad händer?

Skrivet 2009-11-27

Det är och har varit full snurr hos Perfica hela hösten, så vi har varit otroligt dåliga på att uppdatera våra egna nyheter. Jobben formligen öser in! Här kommer en snabb sammanfattning.

Pågående arbeten just nu

  • Stylingwebben - Omfattande e-handelssystem för bilstylingshop.
  • Sareco - E-handelssystem för försäljning av musikinstrument.
  • Envipower - Ny hemsida.
  • Mobydalen - Ny hemsida för Mobydalens turistförening.
  • Och lite annat.

Nyligen avslutade jobb

Sen får vi inte glömma att vårt tidningssystem har lanserats, vilket betyder att följande sidor är uppdaterade:

Cafeinvigning

Skrivet 2009-11-14 Perfica är och fikar på En maräng i Vasastan. Ett trevligt café som i dagarna slår upp portarna i Vasastan, Stockholm. Marängfolket ville ha en stilren och enkel hemsida som presenterar företaget genom bilder. En enkelt modifierad Yodo-sida levererades inom kort!

Ingen semester här inte...

Skrivet 2009-07-09

Medan ni andra som bäst glassar i solen med paraplydrinkar och flintastekar (det ösregnar förvisso i skrivande stund) så har vi på Perfica fullt upp med att bygga communitys, faktureringssystem och e-handelslösningar.

Faktum är att det ser väldigt ljust ut på jobbfronten just nu, men vårt förråd av energidryck är snart slut och det vore kalas att få gå hem från kontoret innan CSI Miami slutat någon dag... Så är du en skicklig PHP/MySQL-utvecklare och känner dig sugen på lite extra sommarjobb kan du gärna skicka oss ett mail!

ps: Om du dessutom är bekant med något PHP framework, gärna CakePHP, så finns det en chans att vi blir riktigt goda vänner! ds:

Perfica får tillökning i familjen!

Skrivet 2009-05-04 Nu har Perfica fått tillökning i familjen. Det är Max Rhodin ifrån Uppsala som i dagsläget studerar Interaktionsdesign på Nackademin i Stockholm. Max kommer hjälpa oss med att ta fram snygga och fräscha designer för våra kunder som vill ha det där lilla extra. Han har tagit fram design för Maud Hultin, Håveruds Hotell, LE Maskin och sitter i skrivande stund med FLA.

Logotyp satt för Håveruds hotell!

Skrivet 2009-04-17 Som skrivet i en tidigare nyhet kunde det bli aktuellt med en ny logotyp för Håveruds hotell. Den nya logotypen ser ni i svartvitt här ovan. Hemsidan beräknas publiceras inom 14 dagar!

Ny hemsida

Skrivet 2008-11-01Nu har vi äntligen tagit oss tid och uppdaterat vår hemsida.
Sveriges nya artistförmedling: Bandguiden

Kategorier

Vi + Du = sant?

Perfica kan det där med webbutveckling. Om du tror att du har vad som krävs för att få samarbeta med Perfica så är du välkommen att skicka ett mail till info@perfica.se och berätta vad du kan! Kom ihåg att referenser slår högre än ord.
F-skatt är ett krav.

Vänner