Huvudnavigation

Vi levererar kod till Gefle Chocolaterie!

Skrivet 2011-03-10 På uppdrag av Jamback Media AB får vi nöjet att skapa grunden till Gefle Chocolateries nya hemsida. Vår uppgift blir att skapa kod och databaser för den nya sidan, samt javascript för de mer speciella funktioner som ska ingå.

Mer SEO åt Rönngren

Skrivet 2009-08-14

Utan att krångla till det citerar jag rakt av från Rönngren Mark & Trädgårds hemsida:


Succé för vår hemsida!!


Vi har under sommaren haft ca 3.500 besökare och ca 25.000 sidvisningar i månaden. En dryg 1/3-del av besökarna kommer från Gävleregionen, och de flesta övriga från alla delar av Sverige, med koncentration i storstadsområdena och i Skåne. Vi har dock besökare från Kina, indien, Georgien och USA på listan.


Många har upptäckt vår utmärkta webshop, medan andra bara vill botanisera bland våra tjänster och annat, eller leta i vårt digra länkbibliotek till andra trädgårdssidor och våra tips om intressant trädgårdslitteratur.


10 av de 14 vanligaste sökorden är olika varianter av vårt namn, men det finns även mer avvikande, såsom "beskära japansk ärtbuske" (3 st).


Vi gör nu en satsning för att få ännu fler besökare, med bättre sökoptimering, och annonsering och banners på olika sajter.


- Kul, tycker vi!


/Henrik

Tony Warren väljer Perfica!

Skrivet 2009-06-10

På uppdrag av Precis Kommunikation ska vi nu ta fram en hemsida åt konstnär Tony Warren. För den intresserade finns det två artiklar att läsa om honom på SvenskPress: "Konsten att fånga själen" samt "Ockelbo-konstnär hyllar Viktoria och Daniel med konstverk". Tony behövde flertalet moduler och hans paket ser ut som följer:

  • Yodo Grund
  • Blog
  • Gästbok
  • Bildgallerier
  • Webshop
  • Video
  • Språkhantering

FLA väljer Perfica!

Skrivet 2009-04-27

På uppdrag av Precis Reklam ska vi ta fram en ny hemsida för FLA Geoprodukter AB. Hemsidan kommer baseras på befintlig grafisk profil och i vanlig ordning är det Yodo Web som ligger i botten. Information om företaget saxat ifrån deras egen hemsida:

"FLA Geoprodukter AB FLA har sedan många år varit en av Sveriges största leverantör av fiberduk och andra geosynteter. Företaget har nu utvecklats till att bli en komplett leverantör av geoprodukter för väg- och anläggningsbranschen."

Niclas Carlson väljer Perfica!

Skrivet 2009-04-22 På uppdrag av Precis Reklam ska vi ta fram en hemsida åt leg. kiropraktor Niclas Carlson.

LE Maskin väljer Perfica!

Skrivet 2009-03-31 På uppdrag av Precis Reklam ska vi ta fram en hemsida för LE Maskin. Förutom Yodo Grund så kommer de vilja ha modulerna "Webshop", "Länkar", "Personal" samt lite extra modifieringar. Deras sida kommer levereras inom 3 veckor.

Håverud Hotell & Restaurang väljer Perfica!

Skrivet 2009-03-20 Efter ett nyligen avslutat ägarbyte på anläggningen "Håveruds kök, hotell & restaurang" så vill de nya ägarna förnya hemsidan. På den nya sidan ska det finnas mycket bilder att titta på för besökaren. Det kommer eventuellt bli aktuellt med en uppdatering av logotypen samt upprättande av grafisk profil.

BJ El & Hushållsservice väljer Perfica!

Skrivet 2009-03-15

På uppdrag av Precis Reklam ska vi skapa en ny hemsida för BJ El & Hushållsservice

Hemsidan kommer förutom Yodo Grund ha "Referenser", "Personal", "Webshop" & "Länkar".

SG Golvteknik väljer Perfica!

Skrivet 2009-03-11

På uppdrag av Precis Reklam ska vi ta fram en hemsida till SG Golvteknik! Återkommer med mer info inom kort.

Maud Hultin väljer Perfica!

Skrivet 2009-02-20 På uppdrag av Precis Reklam ska vi utveckla en hemsida åt tandläkare Maud Hultin. Hemsidan kommer bygga på Yodo Web med den extra modulen "Bildgalleri". Grafisk profil är sedan tidigare satt, så utvecklingsarbetet kör igång på måndag 23/2.

Rönngren väljer Yodo Web!

Skrivet 2009-02-19

Rönngren Mark och Trädgård har valt att införskaffa Yodo Web med modulerna referenser, personal, kalender, bildgalleri, länkar samt några specialutvecklade moduler som passar just dem. Vi önskar Rönngren mycket nöje med deras nya administrationssystem!

Systemet levereras officiellt imorgon (fredag 20/2).

Gefle Bluesförening väljer Perfica!

Skrivet 2008-11-04

Gefle Bluesförening har bestämt sig för att välja Perfica som hemsideleverantör. Roligt säger vi på Perfica!

/Robert

Pierre väljer Perfica!

Skrivet 2008-11-02

På uppdrag av Precis Reklam ska Perfica nu utveckla en ny hemsida åt Pierre Bygg AB. Pierre är ett väletablerat byggföretag i Gävle, namnet dyker upp lite varstans, inte minst på deras bilar som cirkulerar runt i staden. Pierres nya hemsida är planerad att dyka upp innan årets slut.

/Robert

Sveriges nya artistförmedling: Bandguiden

Kategorier

Vi + Du = sant?

Perfica kan det där med webbutveckling. Om du tror att du har vad som krävs för att få samarbeta med Perfica så är du välkommen att skicka ett mail till info@perfica.se och berätta vad du kan! Kom ihåg att referenser slår högre än ord.
F-skatt är ett krav.

Vänner