Huvudnavigation

Yodo 3 är på väg...

Skrivet 2015-02-04

Nu är den nya versionen av vårt publiceringssystem Yodo är snart här! Vi har sedan ett år tillbaka arbetat aktivt med att ta fram en helt ny "kärna" till systemet, som kommer innebära en hel del förbättringar och effektiviseringar för dig som kund!

Vi kommer även att få se ett nytt admin-gränssnitt, där du som användare har betydligt större möjligheter att själv anpassa layout, design och innehåll. En annan nyhet blir att alla hemsidor är responsiva från grunden - inga separata mobilversioner av hemsidorna, alltså!

Redan idag använder och utvärderar ett tiotal kunder det nya systemet för sina hemsidor.

Håll gärna utkik här och på yodo.se - mer information kommer så småningom!

Yodo 2.0 till Pierre & NDS

Skrivet 2013-11-27

Nu har Pierre Entreprenad och Nordic Drilling System i Gävle uppgraderat sina hemsidor till vårt CMS Yodo, version 2.0. I uppgraderingen ingick som vanligt också en uppgradering av designen.

Yodo 2.0 är här!

Skrivet 2012-01-02

Vi kan nu glatt presentera den nya versionen av vårt CMS-system Yodo - version 2.0!

Yodo 2.0 erbjuder en rad nya funktioner och förbättringar. Hela systemet har moderniserats, med alltifrån anpassningar för de nyaste webbläsarna, till sökmotoroptimerade webbadresser och integrering av externa betallösningar. I den nya versionen har vi lagt ett större fokus på e-handel, och gjort en mängd uppdateringar i webbshopmodulen.

Först ut med Yodo 2.0 är Nordells Security, mindAlike och Boström Maskin.

Till alla våra kunder med tidigare versioner av Yodo kan vi erbjuda en mycket förmånlig migrering till version 2.0.
Kontakta oss för mer information!

Yodo Web 1.5!

Skrivet 2009-06-12

Det har varit så fullt upp så vi har helt missat att berätta om Yodo Web 1.5. Vi har gjort en ganska ordentlig genomarbetning.

Ändringar

  1. Nytt utseende
  2. Ny modul: Språkhantering
  3. Ny modul: Leverantörer
  4. Mer funktionalitet i webbshopen, t ex att man nu kommer åt order direkt ifrån administrationen.
  5. Möjlighet att sortera bilder med drag-and-drop för respektive sida/modul.
  6. Genomgång av Javascript-/CSS-/HTML-kod.
  7. Anpassat administrationssystemet så att det faktiskt fungerar hyffsat för IE - dock rekommenderar vi fortfarande att ni använder någon annan webbläsare.
  8. Allmänna buggfixar och förbättringar som kommer ifrån våra kära kunder!

YODO

Skrivet 2008-11-05

Efter ett par månaders hårt slit är vi nu äntliga klara med vårt CMS-system Yodo. Mer information kommer att komma inom kort på Yodo.se. Vi vågar helt klart säga att det här är ett av de absolut bästa CMS-system som just nu finns på marknaden. Ett bevis på det kanske är att Perfica.se kör Yodo!

/Robert

Sveriges nya artistförmedling: Bandguiden

Kategorier

Vi + Du = sant?

Perfica kan det där med webbutveckling. Om du tror att du har vad som krävs för att få samarbeta med Perfica så är du välkommen att skicka ett mail till info@perfica.se och berätta vad du kan! Kom ihåg att referenser slår högre än ord.
F-skatt är ett krav.

Vänner