Huvudnavigation

FLA Geoprodukter får e-butik

Skrivet 2015-02-06

En av våra äldre kunder, FLA Geoprodukter, är en av Sveriges ledande handelsföretag inom mark och VA.

I samband med att de införskaffat affärssystemet Pyramid från Unikum, så fick vi uppdraget att applicera en ny, unik design till den integrerade e-handelslösnignen E-line.

TV Gävleborg

Skrivet 2014-12-15

Tillsammans med Videa fick vi nöjet att ta fram en hemsida för
Landstinget Gävleborgs nya satsning TV Gävleborg, en ny kanal för information och kommunikation med länets invånare.

Hemsidan innehåller en integration av Arkenas tjänst Open Video Platform, för onlinestreaming av video. Videoklippen hämtas automatiskt tillsammans med information som titel, beskrivning och publiceringsdatum efter publicering i Arkenas system.

Gävlebingon blir responsiv!

Skrivet 2014-08-08

Gävle Idrottsbingo driver de två prisbelönta bingohallarna Brynäsbingon och GIF-bingon i Gävle. Vi fick nöjet att uppgradera den befintliga hemsidan till en ny version med responsiv design.

Webbpremiär för Lindbergs Färg

Skrivet 2014-04-10

Lindbergs Färg i Gävle och Sandviken säljer allt du kan tänkas behöva inom måleri och tapetsering, och har gjort så ända sedan 1894. Vi fick glädjen att leverera deras första officiella hemsida!

Enviro Safe

Skrivet 2014-03-10

Vi har tillsammans med Precis Reklam fått uppdraget att ta fram en ny e-butik åt Otterclou & Vikström AB. På Envirosafe.se kan du beställa miljövänligt köldmedium för bilar, värmepumpar, kylar och frysar. Hemsidan bygger på vårt CMS Yodo 2.0, och använder PayPal som betallösning.

Systemet är också integrerat med systemet Web TA, för automatisk bokning av transporter. Så snart en order har inkommit och betalats via hemsidan, så skickas uppgifter om avsändare, kund och leverans automatiskt till transportören - inget dubbeljobb eller extra arbete med transportbokningar, kort sagt!

Great Earth

Skrivet 2013-06-04

Vi har tillsammans med Precis Reklam fått äran att producera Great Earth Scandinavias nya hemsida! Great Earth utvecklar och tillverkar uppskattade kosttillskott och specialprodukter. De har i dag ett brett sortiment genom sina tre varumärken: Great Earth Vitamins ®, Orka ® och Great Earth Organic Foods™. Den nya hemsidan innehåller bland annat en specialanpassad sortimentsmodul, där hemsidans administratör enkelt kan skapa näringsdeklarationer för de olika produkterna.

Inelta.se publicerad!

Skrivet 2013-02-04

Inelta erbjuder kvalificerade ingenjörer, tekniker och projektledare för svensk och internationell industri. Tillsammans med Precis Reklam fick vi uppdraget att leverera en komplett hemsida i svenskt och engelskt utförande, med flera unika funktioner och finesser.

Hemsidan bygger på vårt CMS Yodo, version 2.0, och innehåller förutom språkmodulen även en referensmodul, ett specialanpassat menysystem och en sida där besökare kan skicka in arbetsansökan med bifogade dokument.

Johan Dahl Utveckling

Skrivet 2013-02-01

Johan Dahl Utveckling erbjuder företag och organisationer affärsnytta genom affärs- och säljutveckling i världsklass.

Perfica och Precis Reklam fick nöjet att ta fram en ny hemsida med ny design åt Johan. Den nya hemsidan bygger på Yodo 2.0 och innehåller en bloggmodul, filhanterare, samt en enkel funktion för prenumeration av nyhetsbrev.

Samkraft får ny hemsida

Skrivet 2012-11-22

Tillsammans med Precis Reklam har vi fått nöjet att ta fram en ny hemsida åt Samkraft AB.

Samkraft är ett energisamarbete bland tretton energibolag inom Gästrikland, Hälsingland, Uppland, Västmanland samt Södermanland.

Den nya hemsidan innehåller bland annat en integrerad Google-karta där Samkrafts pågående projekt och befintliga anläggningar finns utmarkerade, nyhetsflöden från Google News och Vindkraftsnyheter.se, samt en engelsk version med separat databas och bildbank, vilket innebär att hemsidan kan erbjuda olika innehåll i såväl text som bild för svenska respektive internationella besökare.

Gävle Implantatklinik

Skrivet 2012-06-18

Gävle Implantatklinik utför allt inom tandvård. Kliniken, som består av tre team: Dahlberg, Rosengren och Sjöö, ligger i moderna lokaler i centrala Gävle.

Vi fick nöjet att producera en ny hemsida åt de tre teamen, där varje team har sin egen webbsida som de själva administrerar, samtidigt som alla tre hemsidor bygger på samma, gemensamma grund. Snyggt, lättskött och - inte minst - kostnadseffektivt!

Shoppa loss hos Gefle IF!

Skrivet 2012-02-21

Tillsammans med Jamback Media sponsrar vi Gefle IF Fotboll med en ny webbshop. Nu kan du inhandla t-shirts, halsdukar, ölglas och en massa annat för att sponsra GIF du med, direkt via hemsidan!

Fryksås Hotell

Skrivet 2012-01-16 Idag lanserar vi Fryksås Hotell & Gestgifveris nya hemsida, på uppdrag av Precis Reklam.

För dig som söker likasinnade

Skrivet 2011-12-16

Nu öppnar mindAlike - en social klubb och community för dig med akademisk utbildning och god ekonomi som är ensamstående i åldern 30-65 år.

Perfica har på uppdrag av LikeStyle och Precis Reklam utvecklat denna nya mötesplats som bygger på vårt system Yodo. Hemsidan kommer under de närmaste månaderna att vidareutvecklas med funktioner för interaktivitet och socialt nätverkande.

Ny hemsida åt Boström Maskin i Gävle

Skrivet 2011-11-07 Idag publicerar vi Boström Maskins nya hemsida. Boström Maskin i Gävle arbetar med försäljning, reparation och service av hjullastare, redskapsbärare, åkgräsklippare med mer. Som vanligt är hemsidan skapad med vårt CMS-system Yodo, denna gång med tillhörande personal- och leverantörsmodul.

Tornehem får ny hemsida!

Skrivet 2011-08-20 Nu är fastighetsbolaget Tornehems nya hemsida publicerad! Tornehem i Pajala är ett systerbolag till Sveahem i Gävle. Båda bolagens hemsidor bygger på vårt system Yodo.

Nordells Security får ny hemsida

Skrivet 2011-07-11 Ny hemsida levererad åt Nordells Security AB. Nordells säljer, installerar och servar larm från Securitas Direct. Besök deras hemsida här!

Ny hemsida åt Gästrike Fastigheter

Skrivet 2011-05-12 Idag publicerar vi en ny hemsida åt fastighetsbolaget Gästrike Fastigheter. Hemsidan är en Yodo-grund med en ny objekt-modul där lediga lokaler, lägenheter och p-platser/garage presenteras med möjlighet till intresseanmälan. På hemsidan kan också befintliga kunder göra felanmälan.

Erlandssons i Hedesunda

Skrivet 2011-05-04 Ny Yodo-hemsida levererad åt handelsträdgården Erlandssons i Hedesunda.

Maräng Form publicerad!

Skrivet 2011-03-18 Nu öppnar Maräng Form - ett syskonprojekt till cafét En Maräng i Vasastan. Maräng Form säljer egenproducerad design samt second hand. Hemsidan bygger som vanligt på vårt CMS-system Yodo.

Ny hemsida åt Pirab Markservice

Skrivet 2011-02-18 Ännu en Yodo-sida levererad! Denna gång åt Pirab Markservice i Gävle.

Gefleborgs Flyttservice 2.0

Skrivet 2011-01-17 Gefleborgs Flyttservice arbetar med flytt & transport samt magasinering. Vi fick i slutet av året uppdraget att modernisera deras befintliga hemsida, och att förbättra användarvänligheten. Den nya hemsidan bygger på vårt publiceringsverktyg Yodo, med diverse specialfunktioner såsom offertförfrågan, beställning av flyttkartonger mm.

Arkitektgruppens hemsida publicerad!

Skrivet 2010-11-08 Arkitektgruppen i Gävle AB har fått en ny Yodo-hemsida - besök den här!

Konditori Lido

Skrivet 2010-10-25 Konditori Lido har ett bageri, en kallskänk, ett konditori, en chokladavdelning och numera även en Yodo-hemsida! Se deras sortiment, dagens lunch och gör en beställning via konditorilido.se

Nya Stylingwebben lanserad!

Skrivet 2010-08-23 Så är äntligen nya Stylingwebben.se publicerad! En mycket väl genomarbetad, skräddarsydd webbutik med koppling till Samport, Klarna och Pacsoft. Vi får passa på att tacka vår konsult och vän Mattias Jansson för sin insats som Javautvecklare: Om någon är intresserad av ett program som sköter hämtningen av fraktsedelfiler mellan webbplattformen och Pacsofts klientprogramvara, kontakta oss! ;-)

Nya GestrikeMedia.se

Skrivet 2010-08-22 Ny och fräsch hemsida åt vår samarbetspartner Gestrike Media AB, företaget bakom Svensk Press, Sverigetotalen, Gestrike Magasinet, Företagsbladet, Motormagasinet... Ja, se hela listan på deras nya hemsida.

Motorcyklar och fyrhjulingar...

Skrivet 2010-04-30 ... kan du köpa hos Biketrade via deras nya hemsida. Efter att projektet legat på is ett tag är vi nu glada att få publicera denna webbutik åt Bike Sports Scandinavia AB.

Tillväxtarenan

Skrivet 2010-04-27 Till Tillväxtarenan har vi tillverkat en till Yodo-hemsida!

Sekreterarjouren

Skrivet 2010-04-24 Sekreterarjouren har fått en ny hemsida.

Nordek publicerad!

Skrivet 2010-03-19 Du har bastu och spa hemma, va? Alla jag känner har det. Om du inte har det så kan med all säkerhet Nordek hjälpa dig skaffa alltsammans. Första steget är att besöka deras nya hemsida!

Mobydalen.se publicerad!

Skrivet 2009-12-03 Ännu en Yodo-hemsida designad och klar! Den här gången för att presentera det natursköna Mobydalen, strax norr om Ockelbo. Förutom Yodo-grunden innehåller sidan även bildgalleri, videoklipp, Google språkmodul samt diverse grafiska specialiteter.

Bubblan.nu publicerad!

Skrivet 2009-08-12

På uppdrag av Precis Reklam fick vi nöjet att skapa den erotiska novellsidan Bubblan.nu. Den nya hemsidan är byggd som ett community där besökare kan registrera sig, logga in och kommunicera med varandra samt läsa, skriva, kommentera och betygsätta noveller. Med en interaktiv sida som denna ökar antalet återkommande besökare.


Bara timmar efter att sidan publicerats hade närmare hundra personer hunnit registrera sig som medlemmar. För den tekniskt insatte kan vi också informera om att sidans bounce-rate hittills ligger på endast 16%!

Tonywarrenart.com publicerad!

Skrivet 2009-06-24

Då var Tony Warrens nya hemsida publicerad!

Lemaskin.se publicerad!

Skrivet 2009-06-23

Nu är äntligen LE Maskins nya hemsida publicerad! Det har varit smidigt och roligt att arbeta med norrlänningarna och trots att vi inte haft något fysiskt möte så har allting rullat på som det var tänkt. Max Rhodin stod för designen.

FLA.se publicerad!

Skrivet 2009-05-28

Nu är FLA Geoprodukters nya hemsida publicerad! Vår alldeles egna Max Rhodin stod för design.

Håveruds Hotell publicerat!

Skrivet 2009-05-18

Nu är Håveruds Hotells nya hemsida lanserad!

Håveruds Hotell behövde följande: 

  • Yodo Grund
  • Professionell design
  • Språkhantering
  • Bildgallerier
  • Kalender
  • Länkar
  • Video
  • Google Analytics
  • Upprättande av webbhotell/domännamn
  • Logotyp

Vad kan allt det här ha kostat? Räkna ut priset själv på Yodo.se!

Och som skrivet i tidigare inlägg så var det vår sprojlans nya superdesigner Max Rhodin som gjorde såväl design som logotyp! 

Niclascarlson.se publicerad!

Skrivet 2009-05-06 Nu är kiropraktor Niclas Carlsons hemsida publicerad!

Bjel.se publicerad!

Skrivet 2009-04-02 Då var BJ El & Hushållsservice hemsida publicerad!

Maud Hultins hemsida publicerad!

Skrivet 2009-03-27

Nu är Maud Hultins hemsida, vackertleende.se, publicerad! Designen baserades på grafisk profil. Innehåll kommer Maud att fylla på med allt eftersom.

SGGolvteknik.se publicerad!

Skrivet 2009-03-16

Nu är SGGolvteknik.se publicerad! Hemsidan baserades på befintlig grafisk profil.

Yodo.se publicerad!

Skrivet 2009-02-11

Nu har vi äntligen ryckt oss själva i kragen och publicerat Yodo.se. Sidan är fortfarande under stark utveckling då det saknas information om de olika produkterna - men ni som är intresserade ges åtminstone en möjlighet att dels provköra Yodo Web och dels att se priser för Yodo Web respektive Yodo Intra.

Har ni några funderingar så är det i vanlig ordning bara att kontakta oss!
/Robert

Pierre.se publicerad!

Skrivet 2009-01-21 Sedan några dagar tillbaka har Pierre's nya hemsida, som bygger på Yodo Web, varit publicerad. Vi tackar Fredrik Pierre för ett gott samarbete och hoppas (läs: utgår ifrån) att han och firman är nöjd med den nya hemsidan. Nästa steg för Pierre kanske blir att införskaffa Yodo Intra innehållandes intranät, CRM-system samt projekthanteringssystem?

Carlros.se publicerad!

Skrivet 2008-12-19 I dagarna såhär innan jul publicerade vi Carlros Clothings hemsida. Carlros Clothing grundades 2008 med syftet att skapa ett klädmärke med inriktning på stil och kvalitet. Tanken är att märket ska utvecklas till ett alternativ till klassiska och stilrena kläder, nu främst för män men senare även för kvinnor. Carlros Clothings hemsida bygger självklart på Yodo!

GefleBlues.se publicerad!

Skrivet 2008-11-25

Då var Gefle Bluesförenings nya hemsida publicerad och därmed online! Arbetet har varit väldigt effektivt - vilket det blir nuförtiden när vi använder oss utav Tjänsten för att driva våra projekt! Det blev även en ny logotyp som förhoppningsvis ska öka intrycket av att det är en bluesförening.

/Robert

Sveriges nya artistförmedling: Bandguiden

Kategorier

Vi + Du = sant?

Perfica kan det där med webbutveckling. Om du tror att du har vad som krävs för att få samarbeta med Perfica så är du välkommen att skicka ett mail till info@perfica.se och berätta vad du kan! Kom ihåg att referenser slår högre än ord.
F-skatt är ett krav.

Vänner