Huvudnavigation

Våra kunder

Stylingwebben

2010-02-10

Stylingwebben är en nätbutik där du finner LED lampor, Xenon belysningskit, blixtljus, LED slingor, in- och utvändig bilstyling och mycket mer. Vi fick uppdraget att utveckla denna butik från grunden, och har även haft nöjet att sköta underhåll, uppgraderingar och vidareutveckling sedan starten.

Maud Hultin

2009-03-27

Specialisttandläkaren Maud Hultin behövde en hemsida för att presentera sin verksamhet. Vi fick uppdraget att ta fram en Yodo-baserad lösning med design efter befintlig grafisk profil.

SG Golvteknik

2009-03-16 SG Golvteknik behövde snabbt få igång en hemsida inför utskicket av senaste Företagsbladet, vilket vi förstås kunde ordna snabbt som blixten med hjälp av Yodo.

Pierre Entreprenad AB

2009-01-21 Till Pierre Entreprenad i Gävle levererade vi en Yodo-hemsida innehållandes bland annat videoklipp och webbshop, samt en specialutformad förstasida.

Heimdall

2008-10-24 Heimdall behövde uppdatera sin hemsida i enlighet med den grafiska profilen.

Lundberg Energi AB

2008-10-02

Lundberg Energi är ett oberoende konsultföretag som erbjuder företagsledningar och styrelser stöd i strategiska energifrågor. Företaget drivs av Magnus Lundberg och det var dags för en ny grafisk profil samt hemsida. Precis Reklam tog fram den grafiska profilen och vi gjorde hemsidan utifrån den.

Tågkompaniet

2008-09-18 På uppdrag av Precis Reklam har vi bland annat tagit fram en ny design till Tågkompaniets biljettbokningssystem. Vi hjälper även till med löpande uppdateringar på hemsidan.

Leaf Sweden

2008-08-15 På uppdrag av FELO AB fick Perfica utveckla hemsidan Chartrahemma.se,

en kampanjhemsida för Leaf/Malaco samt Ahlgrens bilar-glassen på Mc Donald's.


Vi gavs en färdig design i bildformat som vi arbetade efter för att skapa den färdiga hemsidan.

Insyn Sverige AB

2008-07-30 Insyn säljer produkter för funktionshindrade, synskadade och blinda. Vi fick uppdraget att skapa en hemsida som enkelt kan användas av blinda och synskadade besökare. Detta ställde förstås strikta krav på hemsidans prestanda och uppbyggnad.
På hemsidan finns bland annat en webshop, nyhetsbrev och möjlighet att själv ställa in färgteman med olika kontraster mm.

Ockelbo Collection

2008-07-14 Ockelbo Collection är en nostalgisk återblick av varumärket och plastindustrin i Ockelbo. Vi gavs fria händer att skapa en design med känsla av företagets storhetstid och produkter. På sidan finns också en enklare webbshop, videoklipps- och länkarkiv, samt förstås ett omfattande administrationssystem.

Restaurang Greken

2008-06-27 Restaurangen och ouzo-baren Greken i Gävle fick en helt ny hemsida, anpassad efter den grafiska profilen, och med möjlighet att publicera tillfälliga erbjudanden, kommande events, samt lunchmenyer som också kan skrivas ut och användas i restaurangen.

Livingroom Grill

2008-06-19 Livingroom Grill & Vinbar i Sandviken ville ha en ny hemsida med modern och enkel design, bildarkiv samt möjlighet till bokning av bord via hemsidan. Allt textinnehåll på sidan styrs enkelt via en kontrollpanel med inbyggd ordbehandlare.

GävleEvent

2008-06-10

GävleEvent är det nya samlingsnamnet för Gävle Cityfest, Gasklockorna, Estraden och Folkets hus i Gävle.

Vi utvecklade grundstommen för hemsidan, samt ett omfattande administrationssystem från vilket personalen själva kan skapa och redigera innehåll på sidan.

Lobby Nightclub

2008-06-02 Lobby Nightclub i Sandviken ville ha en ny hemsida med enkel design, bildgalleri och möjlighet att själva administrera sidans innehåll.

Sverigetotalen

2008-05-14 Vi har fått nöjet att arbeta med sveriges största och mest kostnadseffektiva annonspaket; Sverigetotalen. Via hemsidan sker bokningar, offertförfrågningar, materialinlämning och mycket mer.

Tjänsten.se

2008-05-06 I samarbete med Gestrike Media har vi utvecklat Sveriges nya annonsmarknad för tjänster. Sidan vänder sig till såväl företag som privatpersoner.

Fotograf P-E Jäderberg

2008-04-18 Vi fick i uppdrag att skapa ett modernt och stilrent bildgalleri med tillhörande administrationssystem.

Rönngren

2008-04-12 Åt Rönngren Mark & Trädgård utvecklade vi en hemsida som presenterade företaget, dess produkter och refernser på ett snyggt och enkelt sätt. Tillhörande kontrollpanel för egenhändigt underhåll.

Tidermans Hyrmaskiner

2008-04-03 Tidermans.com var i behov av en teknisk modernisering. Vi behöll den befintliga designen, men byggde om sidan i PHP med MySQL-databaser, utvecklade ett nytt produktarkiv, ett intranät åt företagets anställda, samt ett omfattande administrationssystem för att möjliggöra egenhändigt underhåll av sidan.

Gestrike Media AB

2008-03-28

Mediabyrån Gestrike Media är en av våra huvudsakliga samarbetspartners. De ger bland annat ut tidningarna GestrikeMagasinet, Företagsbladet och boken Gästriket.

Vi fick i uppgift att konstruera deras hemsida samt ett mycket omfattande intranät för företagets säljare.

GestrikeMagasinet

2008-03-21

GestrikeMagasinet är Gävleborgs läns största gratis- tidning, med en upplaga på närmare 90.000 exemplar.

På uppdrag av Gestrike Media tog vi fram en ny hemsida för magasinet, med gästbok, kontaktformulär och ett publiceringssystem för nyheter.

Nöjesmagasinet

2008-03-16

Gratistidningen Nöjes nuvarande hemsida gick från idé till färdig produkt på bara drygt en vecka.

Innehållsmässigt bygger sidan till stor del på material från sidorna SvenskPress.se och Läsarnas.se.

Kharma Lounge

2008-03-09 Restaurangen och nattklubben Kharma Lounges befintliga hemsida behövde anpassas till företagets nya grafiska profil. Vi skapade en ny, renare grund i HTML & CSS, samt tog fram design och bildmaterial till den nya sidan.

Precis Reklam

2008-02-25 Precis Reklam AB är en av våra huvudsakliga samarbetspartners. Vi fick i uppgift att utveckla deras nya hemsida, samt ett avancerat internt system för marknadsgenomgång med kunder.

JungleLife

2008-02-18

JungleLife är ett klassiskt community som bygger på vår "Customizable Community"-lösning. Designen är i huvudsak utvecklad av kunden själv.

I detta community ingår bland annat funktioner som: forum, personlig sida med gästbok, blogg, galleri, vänner-lista, mail, ett omfattande administrationssystem med mer.

Scandinavian Bikemeet

2008-01-19 Scandinavian Bikemeet, vidareutvecklingen av nordens största motorcykelträff Swedish Bikemeet, ville skapa interaktivitet mot varumärket online. Perfica anlitades för att ta fram en mötesplats för bikers från hela Norden.

Nordic Drilling System

2007-12-15 NDS, Nordic Drilling System, var i behov av en ny hemsida. På uppdrag av Precis Reklam arbetade vi fram en ny design enligt befintlig grafisk profil, samt utvecklade hemsidan med tillhörande administrationsverktyg för nyhetspublicering mm.

Svensk Press

2007-11-20

SvenskPress ägs och drivs av Gestrike Media AB, i samarbete med Perfica. Hemsidan fungerar som en förmedling mellan fotografer, skribenter, företag och media av olika slag.

Här kan man sälja och köpa artiklar och bilder.

TopTube

2007-10-30

Vid det här laget känner nog de allra flesta till videosidan YouTube.com.

Toptube är en hemsida vars mål är att samla de roligaste, häftigaste och mest intressanta klippen från YouTube.

Arbetarbladet

2006-11-16

Åt dagstidningen Arbetarbladet har vi utvecklat en ny nöjessida där lokala band kan registrera sig och ladda upp sin musik.

Åt Arbetarbladet har vi också utvecklat ett internt planeringssystem för tidningens fotografer och reportrar.

Utbytet.com

2006-03-17 Utbytet.com är ett av Perficas egna projekt. Här kan man marknadsföra sin hemsida helt kostnadsfritt genom att lägga upp en annonsplats på sin egen hemsida. Idag medverkar över 1000st hemsidor i Utbytets annonseringssystem.

Kategorier

Vi + Du = sant?

Perfica kan det där med webbutveckling. Om du tror att du har vad som krävs för att få samarbeta med Perfica så är du välkommen att skicka ett mail till info@perfica.se och berätta vad du kan! Kom ihåg att referenser slår högre än ord.
F-skatt är ett krav.

Vänner